We make healthy food accessible for everyone

Met onze expertise en focus maken wij het verschil

Iedereen toegang tot eerlijk en gezond fruit. TripleF Fruit is de verbindende factor tussen klant, consument en teler. Wij zorgen ervoor dat vers fruit altijd beschikbaar én betaalbaar is. Wij voegen waarde toe door de keten transparant te maken, op een inspirerende manier te motiveren en te adviseren. Voor een zo’n optimaal mogelijke kwaliteit en een steeds duurzamere keten.

Sourcing

Globaal telersnetwerk van
innoverende familiebedrijven

Met onze expertise en telers maken wij écht het verschil. Bij TripleF Fruit werken we al jaren uitsluitend samen met grotere familiebedrijven, die geen coöperatie nodig hebben. Ze zijn professioneel, innovatief en hebben zich al generaties lang bewezen als kwalitatief hoogstaande telers, die weten hoe zij moeten inspelen op de veranderende marktontwikkelingen. Dankzij ons netwerk zijn we zeer flexibel en in staat om jaarrond continuïteit te bieden op het gebied van prijs, kwaliteit en volume.

Naast het selecteren van de juiste kwaliteit voor klanten, bieden wij een duurzame oplossing voor de overige (rest)productie van telers. Door weers- of teeltinvloeden, kan een teler helaas niet altijd kwalitatief hoogstaande producten leveren, die geschikt zijn voor directe consumptie. Soms heeft een product een dusdanige kwaliteit dat deze alleen nog geschikt is voor industriële en/of medische toepassingen. Ook voor dit fruit bieden we bij TripleF Fruit een breed afzetkanaal, niets wordt verspild. Dát is duurzaam en toekomstgericht samenwerken!

Logistiek

Totaal ontzorgen van oogst tot winkel met focus op duurzaamheid & efficiëntie

In een duurzame keten speelt logistiek een essentiële rol, omdat versheid van het product voorop staat. Samen met onze logistieke partners, zijn we in staat een compleet pakket aan diensten te leveren om klanten volledig te ontzorgen. Daarbij kijken we over onze eigen grenzen heen en verleggen die waar nodig.

De supplychain afdeling is erop ingericht om doorlopend naar efficiëntie en verbeteringen te zoeken. Door data en ervaringen met klanten en leveranciers te delen, creëren we transparantie in de gehele keten. Dit zorgt voor een optimale voorraadpositie en betrouwbare leveringen.

Kwaliteit

Kwaliteit en duurzaamheid top of mind

We werken samen met telers die innovatie en kwaliteit bovenaan de agenda hebben staan. Kwaliteitscontrole begint al in het veld. Daarna wordt elke container gekeurd bij vertrek en binnenkomst. Vervolgens keuren we op onze eigen distributiecentra meerdere malen en monitoren wij het gehele traject. Naast onze monitoring, kijken we samen met klanten naar hun bevindingen en combineren we die met de resultaten uit het klantpanel. Conclusies die daaruit voortkomen, verwerken we in de complete keten.

Certificering

Naast kwaliteit geven wij ook de zekerheid op voedselveiligheid. Bij TripleF Fruit kun je ervanuit gaan dat ons voedsel veilig is. Hieronder vind je een overzicht onze certificering.

Marketing

Marketing ter inspiratie

Jouw consument, onze inspiratie, omdat de consument centraal staat. Ons marketingteam brengt doorlopend de wensen en behoeften van consumenten en marktontwikkelingen in kaart. Van daaruit ontwikkelen we inspirerende activiteiten op het gebied van promotie, communicatie en innovatie, daarbij zoeken we nadrukkelijk de verbinding binnen de gehele keten.

Categorie management

Categorie ontwikkeling naar de toekomst

Om continu in te blijven spelen op nieuwe ontwikkelingen, is het zaak om de categorie hierop aan te laten sluiten. Daarom brengen wij onze marketingonderzoeken samen in de categorie. Wij denken mee op gebied van space-management en begeleiden op winkelniveau. Ook zetten wij actief in op smaak en nieuwe rassen. Dit, in combinatie met klantpanels en benchmarkonderzoeken, vormt de basis voor diepgaande categorie-analyses.