Fruit en Groenten Import Export

Quality by Experts

Triple F Fruit is dé specialist in fruit en groenten import export. Dit realiseren wij door de fruitketen transparant te maken, op een inspirerende manier te motiveren en te adviseren. Ons missie is; Vers fruit voor iedereen bereikbaar. Dagelijks realiseren wij dit omdat we weten wat er speelt bij onze telers en in de markt. Triple f Fruit is de verbindende factor tussen klant, consument en teler.

Onze Expertises

Wij vertellen u graag meer over ons globaal telersnetwerk en ontzorgen u van oogst tot winkel.  Onze expertises in de fruitketen zijn sourcing, logistiek, kwaliteit, marketing en categorie management. Binnen alle expertises heeft Triple F Fruit jarenlange ervaring. Als fruit partner dragen wij graag bij aan een betere wereld waarbij het genieten van heerlijk fruit centraal staat. We kennen de consument en hun behoeften en kunnen dit alles samenbrengen tot gerichte verbeteringen voor de toekomst waarin kwaliteit en duurzaamheid een belangrijke rol spelen.

 

Vers en mooi fruit

Triple F Fruit levert jaarrond het mooiste en verste fruit. De consument wilt vers fruit van de beste kwaliteit altijd beschikbaar hebben. Continuïteit en beschikbaarheid zijn dan van essentieel belang om in te blijven spelen op deze alsmaar veranderende wensen en behoeften van de consument. Onze focus ligt op hardfruit, zachtfruit, steenfruit en kiwifruit van het zuidelijk halfrond. Met ons telersnetwerk, gebaseerd op lange termijn relaties, hebben wij een globale dekking. Dit geeft ons flexibiliteit en continuïteit in de import en export van fruit.

 

Fruit voor iedereen toegankelijk

Heeft u interesse in één van onze expertises? Wij zorgen ervoor dat vers fruit altijd beschikbaar én betaalbaar is. Ontdek ons grote aanbod fruit van de bekendste merken. Neem direct contact met ons op en wij helpen u graag verder.

Bedrijfsvideo TripleF