Your customer, our inspiration

Wij kennen de behoefte van de consument, nu en in de toekomst

Door ons te verdiepen in de wensen en behoeften van de consument en hierop in te spelen, positioneren we ons als strategisch partner voor onze klanten. Wij brengen consumenteninsights samen met expertise. Zo realiseren we een duurzame samenwerking in de keten, waardoor we continu kunnen inspelen op nieuwe trends en consumentbehoeften.

Altijd beschikbaar

De consument wil vers fruit van de beste kwaliteit altijd beschikbaar hebben. Continuïteit en beschikbaarheid zijn dan van essentieel belang om in te blijven spelen op deze alsmaar groter wordende trend.

Door onze expertise en een globaal netwerk zijn wij in staat met onze producten jaarrond te ontzorgen. Dit globale netwerk biedt flexibiliteit om fluctuaties op te vangen en met onze expertise zorgen we ervoor dat uitdagende periodes als seizoenovergangen vloeiend verlopen. Zo heeft de consument zijn favoriete fruit altijd tot zijn beschikking, tegen de meest optimale prijs-kwaliteitverhouding.

Sourcing

Voor iedereen betaalbaar

Vers fruit voor iedereen bereikbaar. Dat is onze missie. Duurzaam vers fruit hoeft niet duur te zijn. We streven constant naar de meest efficiënte en kortste keten om onze overhead zo laag mogelijk te houden. Zo betaalt de consument een eerlijke prijs vanuit een duurzame keten.

Om een duurzame keten te realiseren, werken we vanuit volledige transparantie. We geven openheid in de keten om er samen met partners voor te zorgen dat verse producten ook in de toekomst betaalbaar blijven voor iedereen.

Services

Thuis houdbaar

Duurzaamheid houdt voor ons niet op bij de achterdeur. Wij snappen dat een tevreden consument een waardevolle consument is voor de lange termijn. We vinden het daarom erg belangrijk dat de consument ook thuis nog lang kan genieten van zijn producten.

Naast het realiseren van de meest efficiënte keten, speelt de quality afdeling een belangrijke rol. Kwaliteitscontrole begint al op het veld. We werken samen met telers die vooruitstrevend zijn op het gebied van innovatie en kwaliteit. Elke container wordt gekeurd bij vertrek en bij binnenkomst. Vervolgens keuren wij op onze eigen distributiecentra meerdere malen en monitoren wij het gehele traject van boom tot fruitschaal. Naast monitoring, kijken we samen met klanten naar performance. Dit alles brengen we samen en blijven we naar verbeteringen zoeken, die bijdragen aan een positief en duurzaam effect bij de beleving van de consument.

Kwaliteit

Duurzame toekomst

Een duurzame keten realiseren doe je samen. Om doorlopend te kunnen voorzien in de fluctuerende vraag naar duurzame oplossingen voor zowel klant als consument, zetten we in op ‘Duurzaam Relatie Management’. Wij geloven in volledige transparantie om vanuit deze basis samen met partners te zoeken naar win-win structuren. Dit draagt bij aan een duurzamere keten en resulteert in duurzame producten en oplossingen, nu en in de toekomst.

Duurzaamheid