Zespri Kiwi

Jaarrond Vers Kiwifruit

Bent u op zoek naar een fruitleverancier van Zespri Kiwi? Triple F Fruit is de verbindende factor tussen klant, consument en teler. Wij voegen waarde toe door de fruitketen van Zespri transparant te maken, op een inspirerende manier te motiveren en te adviseren. Ons missie is; Vers kiwifruit voor iedereen bereikbaar.

Vers en mooi kiwifruit

Triple F Fruit levert jaarrond het mooiste en verste kiwifruit. Onze focus ligt op kiwifruit van het zuidelijk halfrond en hardfruit, zachtfruit en steenfruit. De consument wilt vers fruit van de beste kwaliteit altijd beschikbaar hebben. Continuïteit en beschikbaarheid zijn dan van essentieel belang om in te blijven spelen op deze alsmaar veranderende wensen en behoeften van de consument. Met ons telersnetwerk, gebaseerd op lange termijn relaties, hebben wij een globale dekking. Dit geeft ons flexibiliteit en continuïteit in de aanvoer. Ontdek ons aanbod fruit van Zespri kiwi.

 

Expertises

Onze expertises in de fruitketen zijn sourcing, logistiek, kwaliteit, marketing en categorie management. In een duurzame keten speelt logistiek een essentiële rol. Versheid van het kiwifruit staat namelijk voorop! Samen met onze logistieke partners, zijn we in staat een compleet pakket aan diensten te leveren om onze klanten volledig te ontzorgen. Onze supplychain afdeling is erop ingericht om doorlopend naar efficiëntie en verbeteringen te zoeken. Door data en ervaringen met klanten en leveranciers te delen, creëren we transparantie in de gehele keten. Dit zorgt voor een optimale voorraadpositie en betrouwbare leveringen. Kwaliteit en duurzaamheid is hierbij verweven in onze bedrijfscultuur.

 

Voor iedereen toegankelijk

Interesse in één van onze expertises? Wij vertellen u graag meer over ons globaal telersnetwerk en ontzorgen u van oogst tot winkel. Neem direct contact met ons op.  Wij helpen u graag verder.

Bedrijfsvideo TripleF